Organisatie voor regionale geschiedenis in het Gooi en aangrenzende gebieden
Random header image... Refresh for more!

Hemelbestormers

Het project Hemelbestormers doet mee aan een pilot “Testen voor Toegang”. Dat betekent dat wij aanstaand weekend drie dagen onze deuren mogen openen voor bezoekers van Hemelbestormers.
Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april biedt Stichting Grote Kerk Naarden toegang aan mensen die volgens de procedure van Testen voor Toegang een kaartje hebben gekocht voor Hemelbestormers en een negatieve uitslag van een Corona-test van een aangesloten testaanbieder hebben.

Grote Kerk Naarden moest in december helaas haar deuren sluiten vanwege de lockdown. Daardoor is het tot nu toe niet mogelijk om het unieke project Hemelbestormers te bezoeken. Ook wij zitten met smart te wachten op het moment dat dat weer kan. Want wij willen met zoveel mogelijk mensen de ‘once in a life time’-ervaring van Hemelbestormers delen! Daarom doen we mee aan de pilot Testen voor Toegang.

Hieronder lees je hoe de pilot werkt en hoe je een kaartje kunt kopen.

Kaartje kopen en testen

Hemelbestormers is open op vrijdag 9 en zaterdag 10 april van 11:00 tot 21:00 uur en op zondag 12 april van 13:00 tot 21:00 uur.
Elk uur start een bezichtiging voor maximaal 15 personen. De entreeprijs is € 12,50 per persoon en € 5,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij het bezoek hoort een audiotour en een folder over het 500 jaar oude Tongewelf.

Wil je dit weekend Hemelbestormers bezoeken? De volgende stappen moet je daarvoor zetten:

1. Koop een kaartje op www.grotekerknaarden.nl. Kies een dag en tijdslot.
2. Maak aansluitend een afspraak voor een gratis coronatest op www.testenvoortoegang.nl en plan een afspraak in.
3. Laat je binnen 40 uur voor het gekozen tijdslot gratis testen bij een aangesloten testaanbieder. Binnen één uur na de test krijg je de uitslag.
4. Download de CoronaCheck-app op je telefoon.
5. Zet je negatieve testuitslag om in een digitaal testbewijs op de CoronaCheck-app.
6. Neem je digitale testbewijs en het digitale toegangskaartje mee naar Hemelbestormers en laat dit zien bij de ingang. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Hemelbestormers!

Kijk voor uitgebreide informatie op www.testenvoortoegang.nl


Kaartverkoop/Info

 

Testen voor Toegang

Testen voor Toegang is een platform van de Stichting Open Nederland. Het doel is een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociaal leven in Nederland. Met een geldig corona testbewijs kunnen bepaalde culturele, sociale en sportieve evenementen weer bijgewoond worden. De overheid bepaalt welke sociale evenementen per wanneer en onder welke voorwaarden weer open mogen.

We zijn er trots op dat Grote Kerk Naarden komend weekend voor deze test haar deuren mag openen.


Info

Steun ons!

 

 

 

Wordt vriend!